dijous, 23 de febrer del 2017

Reflexions feministes sobre la maternitat



Dia: 23 de febrer de 2017, a les 18,30 h. Lloc: Paranimf, Centre Cultural de la Universitat de València. (c / Universitat, 2).

Intervenen:
Ana Marrades Puig, professora de Dret Constitucional de la Universitat de València. Autora de "Luces y sombras del derecho de la maternidad".

Sara Jort Povea, psicològa i psicoterapeuta Gestalt per l’Instituto Francés de Gestalt Terapia (2005), Tesis: "El parto desde la Teoria del Self". Treballa en l'àmbit clínic com a psicoterapeuta i psicòloga perinatal. Docent.

Maria Lozano Estivalis, professora del departament d'Educació de la Universitat Jaume I. Autora de "Mujeres autónomas, madres automáticas" i "La maternidad en escena: mujeres, reproducción y representación cultural".

Patricia Merino Murga, ha cursat estudis de Belles Arts, Traducció i Antropologia en vàries Universitats i Màster en Estudis Feministes per la Universidad Complutense de Madrid. Autora del llibre “Maternidad, Igualdad, Fraternidad”.

Modera: Berta Chulvi Ferriols, periodista i doctora en Psicologia Social Entrada lliure, aforament limitat a la capacitat de la sala.


Més informació: www.uv.es/igualtat Facebook: unitatigualtatuv Twitter: @unitatigualtatuv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada